Betsson Go Live karo Exclusive Triple Way Live Roulette dening Religa
toto

Betsson Go Live karo Exclusive Triple Way Live Roulette dening Religa

Betsson wis teamed munggah karo Real Live Games (Religa) kanggo miwiti Triple Way Live Roulette , kang bakal dadi solusi branded kasedhiya istimewa kanggo operator ing sawetara pasar. Game anyar kudu urip sadurunge Taun Totobet HK Anyar lan dikembangake kanthi cara sing bakal mbantu ngunggahake posisi Betsson karo pemain , lan uga nggawa sawetara fitur lan unsur game sing dadi favorit pemain.

Betsson nyiyapake Roll Out Triple Way Live Roulette
Betsson CCO Ronni Hartvig wis tampi kesempatan kanggo nggawa Triple Way Live Roulette kanggo pirsawan, ngandika expertise Real Live Games lan pangembangan expertise ing mbangun pengalaman rapi kanggo industri iGaming. Hartvig nambahake:

solusi roulette revolusioner stands metu saka kompetisi lan fitur multiplier menang unik ditempelake menyang dhewe wheel , soko pemain ora bakal nemokake ngendi wae liya.

Betsson CCO Ronni Hartvig
Eksekutif yakin manawa game anyar bakal entuk sambutan sing anget dening para pamirsa, paling ora amarga studio pangembang sing misuwur ing industri Demo Slot lan keahlian nggawe produk inovatif. CEO Real Live Games Edgar Portelli uga seneng karo pangembangan paling anyar, nuduhake kesempatan sing apik kanggo ngembangake game anyar iki.

Dheweke nampa kasempatan kanggo nambah gelar liyane ing portofolio perusahaan. Fitur Triple Way dikembangaké dening JJ Gaming , diterangno, lan dilisensi dening ANG Limited , nanging eksklusif mbagekke dening Real Live Games . Iki tegese para penggemar Betsson bakal entuk produk sing luar biasa ing tangane, lan ujar:

Kita manteb ing ati sing karo teknologi inovatif lan kawruh persiyapan ekstensif, gegandhengan karo kualitas merek Betsson, kita bakal rauh nyedhiyani Pengeluaran SDY pengalaman banget kanggo pemain casino tengen globe.

CEO Real Live Games Edgar Portelli
Betsson setya ngirim pemain kualitas iGaming paling apik lan peluncuran produk darmabakti anyar iki minangka langkah liyane ing arah iki. Ing sawetoro wektu, perusahaan wis ngembangake jejak global.